Σπυροπούλου: Έτσι είναι το σώμα της 45 μέρες μετά τη γέννα - Δείτε την απίστευτη σιλουέτα της - Φωτογραφίες

Σπυροπούλου: Έτσι είναι το σώμα της 45 μέρες μετά τη γέννα - Δείτε την απίστευτη σιλουέτα της - Φωτογραφίες

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 45 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της έχει απίστευτη σιλουέτα.

Η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει ειδική διατροφή, κάνει γυμναστική και έχει επανέλθει στη φόρμα της.

Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε στιγμιότυπο στο οποίο φορά λευκή φόρμα και η σιλουέτα της είναι αψεγάδιαστη, δεν θυμίζει σε τίποτα ότι πριν 45 μέρες ήταν έγκυος.

«Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου» ήταν τα λόγια της εκείνη την ημέρα που ξεκινούσε και επίσημα τη ζωή της με τον μικρό της άγγελο.

Και ο γυναικολόγος της είχε πει λίγη ώρα μετά τον τοκετό: «Είναι ένα υγιέστατο αγοράκι, 2 κιλά και 800 γραμμάρια. Γεννήθηκε χθες στο μεσημέρι γύρω στις 15:30 το μεσημέρι με καισαρική. Το μωρό και η Κωνσταντίνα είναι άριστα στην υγεία τους. Η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης είναι πολύ χαρούμενοι. Ήδη η Κωνσταντίνα είναι πολύ καλά, περπατάει, κρατάει το μωρό, ξεκίνησε να θηλάζει. Από ότι άκουσα από ότι είπαν τα παιδιά θα το πουν Βλάσση το παιδί. Το όνομα του πατέρα του Βασίλη. Είναι όλοι οι συγγενείς κοντά. Την επισκέφτηκαν κάποιοι συγγενείς της».

 ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE