Θα πάτε Τρόοδος; Αυτή είναι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο – Τι συστήνει στους οδηγούς η Αστυνομία

Θα πάτε Τρόοδος; Αυτή είναι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο – Τι συστήνει στους οδηγούς η Αστυνομία

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, εκατοντάδες Κύπριοι αναμένεται σήμερα (18/2) να κατακλύσουν τα ορεινά και να περάσουν μερικές ώρες ξεγνοιασιάς στα χιόνια.

Όμως, ποια είναι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο; Είναι όλοι οι δρόμοι ανοικτοί για το κοινό και τι πρέπει να προσέξουν οι οδηγοί;

Σύμφωνα με την πρωινή αναφορά για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο από την Αστυνομία, πάντως, δεν καταγράφει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα.

Στο ορεινό οδικό δίκτυο, προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού λόγω παγετού που πιθανό να υπάρχει, οι δρόμοι μπορεί να είναι ολισθηροί και επικίνδυνοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.