Θα πάτε Τρόοδος; Αυτή είναι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο – Τι συστήνει στους οδηγούς η Αστυνομία

Θα πάτε Τρόοδος; Αυτή είναι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο – Τι συστήνει στους οδηγούς η Αστυνομία

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, εκατοντάδες Κύπριοι αναμένεται σήμερα (18/2) να κατακλύσουν τα ορεινά και να περάσουν μερικές ώρες ξεγνοιασιάς στα χιόνια.

Όμως, ποια είναι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο; Είναι όλοι οι δρόμοι ανοικτοί για το κοινό και τι πρέπει να προσέξουν οι οδηγοί;

Σύμφωνα με την πρωινή αναφορά για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο από την Αστυνομία, πάντως, δεν καταγράφει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα.

Στο ορεινό οδικό δίκτυο, προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού λόγω παγετού που πιθανό να υπάρχει, οι δρόμοι μπορεί να είναι ολισθηροί και επικίνδυνοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.