Πυρκαγιά σε κρατικό δάσος μετά από απόρριψη κάρβουνων – Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα – Τι συστήνει το Τμήμα Δασών

Πυρκαγιά σε κρατικό δάσος μετά από απόρριψη κάρβουνων – Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα – Τι συστήνει το Τμήμα Δασών

Πυρκαγιά εντός του κρατικού δάσους, σε περιοχή Κάτω Αμιάντου – Μέσα Ποταμού, εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου (18/2), σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών.

Όπως αναφέρεται, η πυρκαγιά κατασβέστηκε άμεσα, αφού κατέκαψε μικρή έκταση με χαμηλή δασική βλάστηση.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν τέσσερα άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα μεγάλο και ένα μικρό πυροσβεστικό όχημα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η πυρκαγιά οφείλεται σε παράνομη και απερίσκεπτη πράξη (απόρριψη κάρβουνων).

Με αφορμή το περιστατικό, το Τμήμα Δασών απευθύνει θερμή παράκληση στο κοινό να μην προβαίνει σε τέτοιες απερίσκεπτες πράξεις, αφού ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς και καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος υφίσταται ακόμη και με τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Πολυσέλιδη παρέμβαση του τέως Προέδρου για το πόρισμα γύρω από το «Κράτος Μαφία». Αμφισβητεί τις εισηγήσεις για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, καταγγέλλει «πλάνη περί τα γεγονότα» και θέτει ζήτημα Κράτους Δικαίου

BEST OF TOTHEMAONLINE