Πυρκαγιά σε κρατικό δάσος μετά από απόρριψη κάρβουνων – Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα – Τι συστήνει το Τμήμα Δασών

Πυρκαγιά σε κρατικό δάσος μετά από απόρριψη κάρβουνων – Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα – Τι συστήνει το Τμήμα Δασών

Πυρκαγιά εντός του κρατικού δάσους, σε περιοχή Κάτω Αμιάντου – Μέσα Ποταμού, εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου (18/2), σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών.

Όπως αναφέρεται, η πυρκαγιά κατασβέστηκε άμεσα, αφού κατέκαψε μικρή έκταση με χαμηλή δασική βλάστηση.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν τέσσερα άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα μεγάλο και ένα μικρό πυροσβεστικό όχημα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η πυρκαγιά οφείλεται σε παράνομη και απερίσκεπτη πράξη (απόρριψη κάρβουνων).

Με αφορμή το περιστατικό, το Τμήμα Δασών απευθύνει θερμή παράκληση στο κοινό να μην προβαίνει σε τέτοιες απερίσκεπτες πράξεις, αφού ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς και καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος υφίσταται ακόμη και με τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE