Οι «επόμενες γενιές» και η επόμενη Προεδρία: Το πολιτικό αδιέξοδο του ΔΗΣΥ απέναντι στον Χριστοδουλίδη
Πίσω από τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, για τη δημοσιονομική υπευθυνότητα, διαμορφώνεται ήδη η μάχη του 2028.

«Η Κυριακού Πελαγία είναι από εκείνες τις προσωπικότητες του πολιτισμού και της παράδοσης του τόπου μας που αιώνια θα συντροφεύουν την Κύπρο με το έργο τους», αναφέρει η κ. Δημητρίου σε συλλυπητήριο μήνυμά της στο twitter.
Η Κυριακού Πελαγία είναι από εκείνες τις προσωπικότητες του πολιτισμού και της παράδοσης του τόπου μας που αιώνια θα συντροφεύουν την Κύπρο με το έργο τους.
— Annita Demetriou (@AnnitaDemetriou) February 18, 2023
Ειλικρινή συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους και αιωνία, είμαι σίγουρη, θα είναι η μνήμη της. pic.twitter.com/UNUX6tBBAN
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




