Συλλυπητήρια της Προέδρου της Βουλής για τον θάνατο Κυριακούς Πελαγία

Συλλυπητήρια της Προέδρου της Βουλής για τον θάνατο Κυριακούς Πελαγία

Συλλυπητήρια εκφράζει η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, στους οικείους της Κυριακούς Πελαγία, προσθέτοντας ότι η μνήμη της θα είναι αιωνία.

«Η Κυριακού Πελαγία είναι από εκείνες τις προσωπικότητες του πολιτισμού και της παράδοσης του τόπου μας που αιώνια θα συντροφεύουν την Κύπρο με το έργο τους», αναφέρει η κ. Δημητρίου σε συλλυπητήριο μήνυμά της στο twitter.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Η δήλωση του Αντόνιο Γκουτέρες από τη Νέα Υόρκη, ήρθε να προσγειώσει απότομα τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, γύρω από την παρουσία του Κυπριακού στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ ήταν σαφής: συνάντηση σε σχήμα 3+1 ή 5+1 δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, καθώς, όπως ανέφερε, «υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει».

BEST OF TOTHEMAONLINE