ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυτοί οι δρόμοι θα είναι κλειστοί σε όλες τις πόλεις λόγω καρναβαλίστικης παρέλασης

Αυτοί οι δρόμοι θα είναι κλειστοί σε όλες τις πόλεις λόγω καρναβαλίστικης παρέλασης

Λόγω της διεξαγωγής καρναβαλίστικων εκδηλώσεων στις πόλεις της Λεμεσού, της Λάρνακας και της Λευκωσίας, επηρεάζονται κεντρικοί δρόμοι των τριών πόλεων, οι οποίοι θα κλείσουν για την τροχαία κυκλοφορία.

Στη Λεμεσό, λόγω της διεξαγωγής της παιδικής καρναβαλίστικης παρέλασης, θα κλείσει από τις 10π.μ. το τμήμα του παραλιακού δρόμου της πόλης, από τη συμβολή του με την λεωφόρο Μακαρίου (Εναέριος), μέχρι τη συμβολή του με την οδό Δημήτρη Νικολαΐδη (Παλιό Λιμάνι).

Στη Λάρνακα, λόγω καρναβαλίστικης παρέλασης είναι ήδη κλειστή η λεωφόρος Αθηνών (Φοινικούδες), ενώ από τη 1μ.μ. θα κλείσει η μία λωρίδα της λεωφόρου Μακαρίου, από τη συμβολή της με την οδό Φίλιου Τσιγαρίδη, μέχρι και τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αθηνών (φώτα Αστυνομίας). Ταυτόχρονα κλειστή από τη 1μ.μ., θα είναι η πλατεία Βασιλέως Παύλου και η οδός Ζήνωνος Κιτιέως, από την πλατεία Βασιλέως Παύλου, μέχρι και την συμβολή της με την οδό Ζήνωνος Πιερίδη.

Στη Λευκωσία, λόγω της καρναβαλίστικης παρέλασης του Δήμου Αγλαντζιάς, θα παραμείνει από τις 8π.μ. μέχρι και τις 4μ.μ. σήμερα, η λεωφόρος Κυρηνείας στην Αγλαντζία. Ο δρόμος θα είναι κλειστός από την συμβολή του με τη λεωφόρο Λεμεσού, μέχρι και τη συμβολή του με την οδό Αρχαίων Σόλων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top