Συνεχίζεται η διερεύνηση για τα αίτια θανάτου 40χρονης μετά τον τοκετό

Συνεχίζεται η διερεύνηση για τα αίτια θανάτου 40χρονης μετά τον τοκετό

Η Αστυνομία συνεχίζει τη διερεύνηση για τα αίτια θανάτου 40χρονης η οποία έχασε τη ζωή της την περασμένη Τετάρτη, σε ιδιωτική κλινική στη Λευκωσία λίγο μετά που γέννησε.

Σύμφωνα με αστυνομική ενημέρωση, έπειτα από τη νεκροτομή 40χρονης, που διενεργήθηκε χθες στη Λευκωσία, λήφθηκαν δείγματα για να σταλούν για εξετάσεις.

Τα αίτια θανάτου αναμένεται να εξακριβωθούν μετά τις επιστημονικές εξετάσεις, αναφέρεται.

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία για ιατρική αμέλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE