Σεισμός 3 Ρίχτερ «ταρακούνησε» την Κύπρο – Πιο αισθητός στη Λεμεσό

Σεισμός 3 Ρίχτερ «ταρακούνησε» την Κύπρο – Πιο αισθητός στη Λεμεσό

Το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 και τοπική ώρα 16:26 καταγράφηκε από το σεισμολογικό δίκτυο του Τμήματος σεισμός μεγέθους M=3.0 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο 16 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης της Λεμεσού και εστιακό βάθος 20 χιλιόμετρα. Ο σεισμός έγινε ελαφρά αισθητός ιδιαίτερα στην επαρχία Λεμεσού και λιγότερο στην επαρχία Λευκωσίας.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.gsd-seismology.org.cy/en/origins/83921/event

Το φαινόμενο παρακολουθείται από το Σεισμολογικό Κέντρο του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE