Σεισμός 3 Ρίχτερ «ταρακούνησε» την Κύπρο – Πιο αισθητός στη Λεμεσό

Σεισμός 3 Ρίχτερ «ταρακούνησε» την Κύπρο – Πιο αισθητός στη Λεμεσό

Το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 και τοπική ώρα 16:26 καταγράφηκε από το σεισμολογικό δίκτυο του Τμήματος σεισμός μεγέθους M=3.0 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο 16 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης της Λεμεσού και εστιακό βάθος 20 χιλιόμετρα. Ο σεισμός έγινε ελαφρά αισθητός ιδιαίτερα στην επαρχία Λεμεσού και λιγότερο στην επαρχία Λευκωσίας.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.gsd-seismology.org.cy/en/origins/83921/event

Το φαινόμενο παρακολουθείται από το Σεισμολογικό Κέντρο του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το βίντεο, η πολιτική ευθύνη και η κυβερνητική αμηχανία

Το βίντεο, η πολιτική ευθύνη και η κυβερνητική αμηχανία

Η υπόθεση του βίντεο που κυκλοφόρησε χθες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν μπορεί να ιδωθεί απλώς ως ένα ακόμη επεισόδιο ψηφιακής παραπληροφόρησης. Ούτε μπορεί να κριθεί αποκλειστικά στη βάση του αν πρόκειται για αυθεντικό υλικό ή προϊόν μοντάζ.

BEST OF TOTHEMAONLINE