Πλήθος κόσμου στην αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου Πέγειας - Φωτογραφίες

Πλήθος κόσμου στην αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου Πέγειας - Φωτογραφίες

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στη μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση στην Πέγεια, η οποία έχει καταστεί θεσμός για τον Δήμο, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, Μαρίνος Λάμπρου, και πραγματοποιήθηκε φέτος μετά την παύση τριών χρόνων, λόγω της πανδημίας COVID-19.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Δήμαρχος Πέγειας ανέφερε πως η μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση με την συμμετοχή πέραν των 25 αρμάτων και ομάδων πραγματοποιήθηκε στις 15:00 το απόγευμα της Κυριακής στην τουριστική λεωφόρο Κόλπου των Κοραλλίων, όπου μικροί έζησαν στιγμές χαράς και διασκέδασης.

Ο κ. Λάμπρου ανέφερε ότι ο Δήμος Πέγειας εισήλθε σε ρυθμούς καρναβαλιού και σημείωσε πως η αποκριάτικη παρέλαση έχει καταστεί θεσμός, που καθιερώθηκε από τον Δήμο και συνεχίζεται.

*φωτογραφίες: Κική Περικλέους

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE