Πλήθος κόσμου στην αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου Πέγειας - Φωτογραφίες

Πλήθος κόσμου στην αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου Πέγειας - Φωτογραφίες

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στη μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση στην Πέγεια, η οποία έχει καταστεί θεσμός για τον Δήμο, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, Μαρίνος Λάμπρου, και πραγματοποιήθηκε φέτος μετά την παύση τριών χρόνων, λόγω της πανδημίας COVID-19.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Δήμαρχος Πέγειας ανέφερε πως η μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση με την συμμετοχή πέραν των 25 αρμάτων και ομάδων πραγματοποιήθηκε στις 15:00 το απόγευμα της Κυριακής στην τουριστική λεωφόρο Κόλπου των Κοραλλίων, όπου μικροί έζησαν στιγμές χαράς και διασκέδασης.

Ο κ. Λάμπρου ανέφερε ότι ο Δήμος Πέγειας εισήλθε σε ρυθμούς καρναβαλιού και σημείωσε πως η αποκριάτικη παρέλαση έχει καταστεί θεσμός, που καθιερώθηκε από τον Δήμο και συνεχίζεται.

*φωτογραφίες: Κική Περικλέους

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Λευκωσία φον ντερ Λάιεν, Ζελένσκι και Κόστα – Τετραμερής με Χριστοδουλίδη για το Ουκρανικό

Στη Λευκωσία φον ντερ Λάιεν, Ζελένσκι και Κόστα – Τετραμερής με Χριστοδουλίδη για το Ουκρανικό

Στο Προεδρικό Μέγαρο αφίχθηκαν το απόγευμα η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντομίρ Ζελένσκι για κοινή τετραμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ με θέμα το Ουκρανικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE