Μαριάντα Πιερίδη: Η επιστροφή της στη σκηνή μετά από 8 χρόνια

Μαριάντα Πιερίδη: Η επιστροφή της στη σκηνή μετά από 8 χρόνια

Ανάμεσα στους νέους συμμετέχοντες του J2US είναι και η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία επέστρεψε στο τραγούδι μετά από 8 χρόνια αποχής.

Η τραγουδίστρια διαγωνίζεται μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη και ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε αρχικά: «Ιδιαίτερα για τη Μαριάντα θέλω να πω ότι είναι μεγάλη μας τιμή. Αυτό κι αν είναι comeback. Σε ευχαριστούμε που σε βλέπουμε εδώ στο Just. Θέλω να σας πω ότι είμαι φαν, ξέρω όλα της τα τραγούδια και ήμουν πάρα πολύ ανυπόμονος να σε δω στη σκηνή εδώ μαζί μας» .

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE