Μαριάντα Πιερίδη: Η επιστροφή της στη σκηνή μετά από 8 χρόνια

Μαριάντα Πιερίδη: Η επιστροφή της στη σκηνή μετά από 8 χρόνια

Ανάμεσα στους νέους συμμετέχοντες του J2US είναι και η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία επέστρεψε στο τραγούδι μετά από 8 χρόνια αποχής.

Η τραγουδίστρια διαγωνίζεται μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη και ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε αρχικά: «Ιδιαίτερα για τη Μαριάντα θέλω να πω ότι είναι μεγάλη μας τιμή. Αυτό κι αν είναι comeback. Σε ευχαριστούμε που σε βλέπουμε εδώ στο Just. Θέλω να σας πω ότι είμαι φαν, ξέρω όλα της τα τραγούδια και ήμουν πάρα πολύ ανυπόμονος να σε δω στη σκηνή εδώ μαζί μας» .

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE