Μαριάντα Πιερίδη: Η επιστροφή της στη σκηνή μετά από 8 χρόνια

Μαριάντα Πιερίδη: Η επιστροφή της στη σκηνή μετά από 8 χρόνια

Ανάμεσα στους νέους συμμετέχοντες του J2US είναι και η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία επέστρεψε στο τραγούδι μετά από 8 χρόνια αποχής.

Η τραγουδίστρια διαγωνίζεται μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη και ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε αρχικά: «Ιδιαίτερα για τη Μαριάντα θέλω να πω ότι είναι μεγάλη μας τιμή. Αυτό κι αν είναι comeback. Σε ευχαριστούμε που σε βλέπουμε εδώ στο Just. Θέλω να σας πω ότι είμαι φαν, ξέρω όλα της τα τραγούδια και ήμουν πάρα πολύ ανυπόμονος να σε δω στη σκηνή εδώ μαζί μας» .

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE