Μαριάντα Πιερίδη: Η επιστροφή της στη σκηνή μετά από 8 χρόνια

Μαριάντα Πιερίδη: Η επιστροφή της στη σκηνή μετά από 8 χρόνια

Ανάμεσα στους νέους συμμετέχοντες του J2US είναι και η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία επέστρεψε στο τραγούδι μετά από 8 χρόνια αποχής.

Η τραγουδίστρια διαγωνίζεται μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη και ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε αρχικά: «Ιδιαίτερα για τη Μαριάντα θέλω να πω ότι είναι μεγάλη μας τιμή. Αυτό κι αν είναι comeback. Σε ευχαριστούμε που σε βλέπουμε εδώ στο Just. Θέλω να σας πω ότι είμαι φαν, ξέρω όλα της τα τραγούδια και ήμουν πάρα πολύ ανυπόμονος να σε δω στη σκηνή εδώ μαζί μας» .

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.