Μαριάντα Πιερίδη: Η επιστροφή της στη σκηνή μετά από 8 χρόνια

Μαριάντα Πιερίδη: Η επιστροφή της στη σκηνή μετά από 8 χρόνια

Ανάμεσα στους νέους συμμετέχοντες του J2US είναι και η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία επέστρεψε στο τραγούδι μετά από 8 χρόνια αποχής.

Η τραγουδίστρια διαγωνίζεται μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη και ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε αρχικά: «Ιδιαίτερα για τη Μαριάντα θέλω να πω ότι είναι μεγάλη μας τιμή. Αυτό κι αν είναι comeback. Σε ευχαριστούμε που σε βλέπουμε εδώ στο Just. Θέλω να σας πω ότι είμαι φαν, ξέρω όλα της τα τραγούδια και ήμουν πάρα πολύ ανυπόμονος να σε δω στη σκηνή εδώ μαζί μας» .

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE