ΕΛΛΑΔΑ

Στην ανακρίτρια γνωστός πρώην διαιτητής για τον βιασμό της 12χρονης

Στην ανακρίτρια γνωστός πρώην διαιτητής για τον βιασμό της 12χρονης

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Όπως προκύπτει, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση έξι ακόμη ανδρών, μεταξύ των οποίων είναι και ένας 60χρονος πρώην διαιτητής, ο οποίος θα κληθεί για εξηγήσεις στην ανακρίτρια και είναι γνωστός στα Σεπόλια και στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 60χρονος είναι πλέον καθηγητής διαιτησίας και γνωστός από τηλεοπτικές του εμφανίσεις όπου σχολιάζει επίμαχες φάσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ο 60χρονος πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Ο συγκεκριμένος πρώην διαιτητής έχει αρκετές κοινωνικές επαφές και είναι γνωστός στην ευρύτερη περιοχή, καθώς διατηρεί επαγγελματικό χώρο κοντά στο μαγαζί, που λειτουργούσε και ο Ηλίας Μίχος.

Το κατάστημα του πρώην διαιτητή υπέδειξε η 12χρονη, κατά τη διάρκεια κατάθεσής της στους αστυνομικούς.

Ο ίδιος ο 60χρονος υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία επαφή με τη 12χρονη, αλλά απλά έδινε σε αυτήν και στα υπόλοιπα συγγενικά της μέλη χρήματα, για να αγοράσουν φαγητό.

Έξι νέα πρόσωπα

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που έχει μεταδώσει το MEGA τα έξι νέα πρόσωπα που έχουν ταυτοποιηθεί είναι

– Ένας εργάτης

– Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος

– Δύο ιδιωτικοί υπάλληλοι και

– Ένας οδοντίατρος

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τελευταίος τελικά είναι οδοντοτεχνίτης και όχι οδοντίατρος. Μάλιστα φέρεται να είναι αυτός που στο παρελθόν ήταν και διαιτητής ποδοσφαίρου.

Απολογούνται στην ανακρίτρια

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παραπάνω πρόσωπα έχουν αναγνωριστεί από τη 12χρονη και τα όποια επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος τους προκύπτουν από την τελευταία κατάθεση της ανήλικης στις αρχές Φεβρουαρίου.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία και κλήθηκαν να απολογηθούν την περασμένη Παρασκευή.

Ωστόσο ζήτησαν και πήραν προθεσμία προκειμένου να μελετήσουν τη δικογραφία και αναμένεται να απολογηθούν αύριο Δευτέρα στην 33η ανακρίτρια.

Να σημειωθεί ότι δεν έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης εις βάρος τους. Αυτό θα γίνει μετά την απολογία τους και εφόσον οι εξηγήσεις που δώσουν δεν πείσουν τις δικαστικές αρχές.

Προκαλεί ο Μίχος

Στο μεταξύ παρά τις αποκαλύψεις που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας σχετικά με τους βιασμούς της 12χρονης από τα Σεπόλια, ο Ηλίας Μίχος δηλώνει αθώος για την κατηγορία της μαστροπείας.

Όπως ισχυρίστηκε σήμερα Κυριακή η δικηγόρος του Μαρία Κουρτέση, μιλώντας στο ΜΕGA δεν έχει αποδειχθεί η εμπλοκή του 54χρονου βασικού κατηγορούμενου στη μαστροπεία, ενώ ο ίδιος δηλώνει αθώος για αυτή την κατηγορία. Μάλιστα πρόσθεσε ότι δεν έχει βρεθεί τίποτα που να τον ενοχοποιεί για μαστροπεία.

«Αυτή η υπόθεση είναι θλιβερή, είναι πρωτοφανής για την ελληνική κοινωνία. Δεν έχει ξαναέρθει τέτοια υπόθεση στην ελληνική δικαιοσύνη. Η ανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί για την εμπλοκή του 54χρονου για τη περίπτωση μαστροπείας», δήλωσε.

«Δεν τίθεται ζήτημα εάν αμφισβητείται ευθέως αυτό που κατέθεσε το παιδί, αλλά το πως διασταυρώνεται αποδεικτικά αυτό το οποίο λέει» είπε αφήνοντας εμβρόντητους τους παρουσιαστές της εκπομπής.

«Το θέμα είναι ότι επειδή από μόνη της μία κατάθεση είναι ελλιπές αποδεικτικό μέσο και θα πρέπει να διασταυρωθούν οι καταθέσεις του παιδιού. Στα κακουργήματα της μαστροπείας κατάσχουμε υλικό, ψηφιακά πειστήρια, τα οποία ερευνούν οι Αρχές ενδελεχώς. Όσον αφορά τα ψηφιακά πειστήρια, έχει ολοκληρωθεί η έρευνα των κινητών τηλεφώνων, των τάμπλετ και των υπολογιστών. Εκεί δεν έχει βρεθεί τίποτα και με επίσημη απάντηση της εφαρμογής Blindchat δεν έχει βρεθεί εγκατεστημένη, αλλά ούτε έχουν βρεθεί οι υπόλοιπες εφαρμογές, όπως το Tinder, και αναζητήσεις σε site» συμπλήρωσε.

«Αυτό το οποίο ισχυρίζεται είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με τη μαστροπεία. Έχει παραδεχτεί αυτό που έχει παραδεχτεί (σ.σ.: την πράξη της ασέλγειας) και από εκεί και πέρα, τις λοιπές κατηγορίες δεν τις αποδέχεται. Δεν έχει αποδειχτεί η εμπλοκή του στη μαστροπεία. Θα πρέπει να βρεθεί ένα μήνυμα, μία επαφή, να βρούμε ένα συνοδό αποδεικτικό στοιχείο. Δεν υπάρχει», είπε η κα. Κουρτέση.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top