Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο προκάλεσε κυκλοφοριακό «έμφραγμα» - Κλειστές οι δύο λωρίδες

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο προκάλεσε κυκλοφοριακό «έμφραγμα» - Κλειστές οι δύο λωρίδες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε με το… καλημέρα της Δευτέρας (20/2), στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στην έξοδο προς Λάρνακα.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο για εξετάσεις και ρύθμιση της τροχαίας κίνησης.

Λόγω του ατυχήματος παρατηρείται κυκλοφοριακό κομφούζιο, αφού έκλεισαν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Στο μεταξύ λίγα λεπτά αργότερα σημειώθηκε δεύτερο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και χτύπησε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα, στο ύψος του Κόρνου.

Από το τροχαίο δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE