Πάλι καλά που υπάρχει κι ο Φαμπιάνο!

Πάλι καλά που υπάρχει κι ο Φαμπιάνο!

Επέστρεψε στις νίκες η Ομόνοια, ανέβηκε στην 5η θέση, είναι καθαρά στα δικά της πόδια πλέον, αν θα βρίσκεται στην πρώτη εξάδα στην Β’ φάση του πρωταθλήματος. Με την ψυχή στο στόμα, μπορεί να λεχθεί ότι πήρε το τρίποντο το τριφύλλι. Τρία πράγματα μπορούν να κρατήσουν από το χθεσινό ματς στο Μακάρειο.

Το ότι δεν δέχθηκαν την ισοφάριση, ειδικά στην επανάληψη όταν… έμπαιναν άνετα στην περιοχή του Φαμπιάνο οι παίχτες του Ολυμπιακού. Είχαν δοκάρι οι γηπεδούχοι με τον Καλίλι, στο φινάλε του ημιχρόνου.

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE