Νέες φάτσες, όχι άλλους «καρεκλοκένταυρους»…

Νέες φάτσες, όχι άλλους «καρεκλοκένταυρους»…

Εκλογική είναι η συνέλευση στην ΚΟΠ το προσεχές Καλοκαίρι. Ο χρόνος θα δείξει, αν τα πλείστα σωματεία που απαρτίζουν την Ομοσπονδία, θα κινήσουν τις διαδικασίες για να φύγει το «αιώνιο» καθεστώς.

Εννοούμε τον πρόεδρο Γιώργο Κούμα και όλους αυτούς που τον περιτριγυρίζουν εδώ και παρά πολλά χρόνια. Νoμίζουμε ότι… «έφαγαν» ήδη τα ψωμιά τους. «Χορτάσαμε» κι όλοι εμείς, από την «τεράστια» προσφορά τους!

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE