Νέες φάτσες, όχι άλλους «καρεκλοκένταυρους»…

Νέες φάτσες, όχι άλλους «καρεκλοκένταυρους»…

Εκλογική είναι η συνέλευση στην ΚΟΠ το προσεχές Καλοκαίρι. Ο χρόνος θα δείξει, αν τα πλείστα σωματεία που απαρτίζουν την Ομοσπονδία, θα κινήσουν τις διαδικασίες για να φύγει το «αιώνιο» καθεστώς.

Εννοούμε τον πρόεδρο Γιώργο Κούμα και όλους αυτούς που τον περιτριγυρίζουν εδώ και παρά πολλά χρόνια. Νoμίζουμε ότι… «έφαγαν» ήδη τα ψωμιά τους. «Χορτάσαμε» κι όλοι εμείς, από την «τεράστια» προσφορά τους!

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE