Παραλογισμός Πούτιν: «Θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τον εκφυλισμό» - «Οικογένεια σημαίνει ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας»

Παραλογισμός Πούτιν: «Θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τον εκφυλισμό» - «Οικογένεια σημαίνει ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας»

Ομιλία, λίγες ημέρες πριν τη συμπλήρωση του ενός έτους από την έναρξη της εισβολής στην Ουκρανία, πραγματοποίησε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Ρώσος πρόεδρος, εκτός από τον πόλεμο στην Ουκρανία και την επίθεση στην Δύση, αναφέρθηκε σε ζητήματα που αφορούν τη χώρα του. Ανάμεσα σε οικονομία και μελλοντικά σχέδια υποδομής, ο Βλαντίμιρ Πούτιν μίλησε για τους LGBT, εξαπολύοντας εκ νέου πυρά προς τους δυτικούς.

Όπως μεταδίδει το BBC, ο Πούτιν τόνισε: «Οικογένεια σημαίνει ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Έτσι λένε τα ιερά κείμενα κάθε θρησκείας της Γης».

«Ωστόσο, η Δύση αμφισβητεί αυτά τα ιερά κείμενα. Πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από την υποβάθμιση και τον εκφυλισμό. Θα το κάνουμε», πρόσθεσε, καταχειροκροτούμενος.

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφορίες BBC

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Τραμπ  επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Ο Τραμπ επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα» - Μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο από το Ισραήλ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση εισέρχεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να επιδιώκει να πλήξει το Ιράν «πολύ σκληρά την επόμενη εβδομάδα», ενώ την ίδια ώρα ο ισραηλινός στρατός προετοιμάζεται για μεγάλης κλίμακας χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE