Παραλογισμός Πούτιν: «Θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τον εκφυλισμό» - «Οικογένεια σημαίνει ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας»

Παραλογισμός Πούτιν: «Θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τον εκφυλισμό» - «Οικογένεια σημαίνει ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας»

Ομιλία, λίγες ημέρες πριν τη συμπλήρωση του ενός έτους από την έναρξη της εισβολής στην Ουκρανία, πραγματοποίησε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Ρώσος πρόεδρος, εκτός από τον πόλεμο στην Ουκρανία και την επίθεση στην Δύση, αναφέρθηκε σε ζητήματα που αφορούν τη χώρα του. Ανάμεσα σε οικονομία και μελλοντικά σχέδια υποδομής, ο Βλαντίμιρ Πούτιν μίλησε για τους LGBT, εξαπολύοντας εκ νέου πυρά προς τους δυτικούς.

Όπως μεταδίδει το BBC, ο Πούτιν τόνισε: «Οικογένεια σημαίνει ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Έτσι λένε τα ιερά κείμενα κάθε θρησκείας της Γης».

«Ωστόσο, η Δύση αμφισβητεί αυτά τα ιερά κείμενα. Πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από την υποβάθμιση και τον εκφυλισμό. Θα το κάνουμε», πρόσθεσε, καταχειροκροτούμενος.

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφορίες BBC

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE