Σταυρής Γεωργίου: Δείτε τον να μαγειρεύει στην βροχή - Βρέθηκε σε ένα πανέμορφο χωριό της Λεμεσού

Σταυρής Γεωργίου: Δείτε τον να μαγειρεύει στην βροχή - Βρέθηκε σε ένα πανέμορφο χωριό της Λεμεσού

Αυτή την εβδομάδα οι ΕΠΙΠΛογκουρμεδιές μας ταξιδεύουν στην πανέμορφη Διερώνα.

Ο Σεφ Σταυρής Γεωργίου μαγειρεύει σε ένα μαγικό σκηνικό, υπό τους ήχους της βροχής χωρίς να τον πτοεί η κακοκαιρία κάνοντας τη μαγειρική εμπειρία.

Στο χωριό του μανταρινιού δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο το βασικό μας υλικό, έτσι έρχονται τρεις φανταστικές συνταγές με μανταρίνι.

Ένα από τα μοναδικά πιάτα που προτείνει ο Σεφ είναι σαλάτα με μανταρίνι και κατσικίσιο τυρί, ενώ ένα πολύ ιδιαίτερο πιάτο έρχεται να προστεθεί στο μενού και πρόκειται για ταλιατέλες με γαρίδες και μανταρίνι, για τέλος μας επιφυλάσσει μία απολαυστική μανταρινόπιτα.

Όλα αυτά με τον τρόπο που μόνο ο Σταυρής μπορεί να μας μεταφέρει και να μας αποδείξει πω όλοι μπορούμε να μετατρέψουμε τα πιάτα μας σε γκουρμέ εύκολα και γρήγορα, εκτοξεύοντας τις γεύσεις μας σε κάθε μπουκιά.

Δείτε εδώ το βίντεο: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE