Σταυρής Γεωργίου: Δείτε τον να μαγειρεύει στην βροχή - Βρέθηκε σε ένα πανέμορφο χωριό της Λεμεσού

Σταυρής Γεωργίου: Δείτε τον να μαγειρεύει στην βροχή - Βρέθηκε σε ένα πανέμορφο χωριό της Λεμεσού

Αυτή την εβδομάδα οι ΕΠΙΠΛογκουρμεδιές μας ταξιδεύουν στην πανέμορφη Διερώνα.

Ο Σεφ Σταυρής Γεωργίου μαγειρεύει σε ένα μαγικό σκηνικό, υπό τους ήχους της βροχής χωρίς να τον πτοεί η κακοκαιρία κάνοντας τη μαγειρική εμπειρία.

Στο χωριό του μανταρινιού δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο το βασικό μας υλικό, έτσι έρχονται τρεις φανταστικές συνταγές με μανταρίνι.

Ένα από τα μοναδικά πιάτα που προτείνει ο Σεφ είναι σαλάτα με μανταρίνι και κατσικίσιο τυρί, ενώ ένα πολύ ιδιαίτερο πιάτο έρχεται να προστεθεί στο μενού και πρόκειται για ταλιατέλες με γαρίδες και μανταρίνι, για τέλος μας επιφυλάσσει μία απολαυστική μανταρινόπιτα.

Όλα αυτά με τον τρόπο που μόνο ο Σταυρής μπορεί να μας μεταφέρει και να μας αποδείξει πω όλοι μπορούμε να μετατρέψουμε τα πιάτα μας σε γκουρμέ εύκολα και γρήγορα, εκτοξεύοντας τις γεύσεις μας σε κάθε μπουκιά.

Δείτε εδώ το βίντεο: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE