Σταυρής Γεωργίου: Δείτε τον να μαγειρεύει στην βροχή - Βρέθηκε σε ένα πανέμορφο χωριό της Λεμεσού

Σταυρής Γεωργίου: Δείτε τον να μαγειρεύει στην βροχή - Βρέθηκε σε ένα πανέμορφο χωριό της Λεμεσού

Αυτή την εβδομάδα οι ΕΠΙΠΛογκουρμεδιές μας ταξιδεύουν στην πανέμορφη Διερώνα.

Ο Σεφ Σταυρής Γεωργίου μαγειρεύει σε ένα μαγικό σκηνικό, υπό τους ήχους της βροχής χωρίς να τον πτοεί η κακοκαιρία κάνοντας τη μαγειρική εμπειρία.

Στο χωριό του μανταρινιού δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο το βασικό μας υλικό, έτσι έρχονται τρεις φανταστικές συνταγές με μανταρίνι.

Ένα από τα μοναδικά πιάτα που προτείνει ο Σεφ είναι σαλάτα με μανταρίνι και κατσικίσιο τυρί, ενώ ένα πολύ ιδιαίτερο πιάτο έρχεται να προστεθεί στο μενού και πρόκειται για ταλιατέλες με γαρίδες και μανταρίνι, για τέλος μας επιφυλάσσει μία απολαυστική μανταρινόπιτα.

Όλα αυτά με τον τρόπο που μόνο ο Σταυρής μπορεί να μας μεταφέρει και να μας αποδείξει πω όλοι μπορούμε να μετατρέψουμε τα πιάτα μας σε γκουρμέ εύκολα και γρήγορα, εκτοξεύοντας τις γεύσεις μας σε κάθε μπουκιά.

Δείτε εδώ το βίντεο: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE