Νέα επεισόδια στο Πουρνάρα - Συμπλοκή μεταξύ 150 ατόμων - Τρία άτομα στο νοσοκομείο

Νέα επεισόδια στο Πουρνάρα - Συμπλοκή μεταξύ 150 ατόμων - Τρία άτομα στο νοσοκομείο

Πέραν των 150 φιλοξενούμενων στο «Πουρνάρα», δύο διαφορετικών εθνικοτήτων, πιάστηκαν χθες βράδυ στα χέρια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 23:30. Αρχικά ιδιώτες φρουροί που εργάζονταν στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών επενέβησαν με ένα από αυτούς να τραυματίζεται ελαφρά στα χέρια.

Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν επίσης ελαφρά δύο φιλοξενούμενοι. Ο φρουρός και οι δύο μετανάστες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου έτυχαν πρώτων βοηθειών και έλαβαν εξιτήριο.

Οι ιδιώτες φρουρές ανέκοψαν τρία πρόσωπα τα οποία εμπλέκοντας στην συμπλοκή, ετών 17, 38 και 45, οι οποίοι βρίσκονται στον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς και αναμένεται η σύλληψή τους.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE