ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα ενότητας από την Αννίτα ενόψει εκλογών - «Δεν θα προβώ σε κανέναν αφορισμό, καλή επιτυχία στον Δ. Δημητρίου»

Μήνυμα ενότητας από την Αννίτα ενόψει εκλογών - «Δεν θα προβώ σε κανέναν αφορισμό, καλή επιτυχία στον Δ. Δημητρίου»

Η προσπάθεια είναι οι εκλογές για την προεδρία του ΔΗΣΥ στις 11 του Μάρτη, να είναι ένα συλλαλητήριο ενότητας, είπε την Κυριακή η Πρόεδρος της Βουλής και υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σημειώνοντας ότι το ορατό διακύβευμα είναι να διασφαλιστεί η μελλοντική πορεία της παράταξης.

Η κ. Δημητρίου, μετά το μνημόσυνο του Γρηγόρη Αυξεντίου στον Μαχαιρά, ερωτηθείσα από δημοσιογράφους σχετικά με χθεσινές δηλώσεις του ανθυποψηφίου της για την προεδρία του ΔΗΣΥ, Δημήτρη Δημητρίου, σημείωσε ότι δεν επιθυμεί να προβεί «σε κανέναν αφορισμό», σημειώνοντας την ιερότητα του χώρου, την ιδιαιτερότητα της ημέρας και του σκοπού να τιμηθεί η «μνήμη του παλικαριού της Κύπρου μας, Γρηγόρη Αυξέντιου".

Είπε ακόμη πως γενικότερα ανήκει σε μια πολιτική σχολή σκέψης στο πλαίσιο της οποίας δεν θα κατηγορήσει ποτέ κανέναν, "πόσον μάλλον έναν συνάδελφο και συναγωνιστή». Ευχόμενη «καλή επιτυχία στον αγαπητό συνάδελφο Δημήτρη Δημητρίου», η κ. Δημητρίου σημείωσε ότι πρόκειται περί μίας συναδελφικής εκλογικής αναμέτρησης.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πραγματικά είμαι εδώ για την ενότητα του κόμματος, να μπορέσουμε αυτή την περήφανη παράταξη να την ισχυροποιήσουμε, να διασφαλίσουμε την μελλοντική της πορεία, συλλογική ηγεσία, ευθύνη, αλλαγές και εντοπισμός αδυναμιών, αυτό είναι το ορατό διακύβευα και καλώ όλους τους συναγερμικούς, τους φίλους του Δημοκρατικού Συναγερμού να συστρατευτούν δίπλα μας και μαζί να πετύχουμε αυτή την προσπάθεια στις 11 του Μάρτη, να είναι ένα συλλαλητήριο ενότητας, και να πάνε όλοι στις κάλπες», είπε.

Πρόσθεσε ότι αυτό ήταν η δική της πρωτοβουλία και προσπάθεια από την πρώτη στιγμή. «Θεώρησα σωστό να ενημερώσω πρώτα τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους, αφού είχα την παρότρυνση εκατοντάδων φίλων και στελεχών του κόμματος, και μοναδικός λόγος είναι αυτός και τίποτε άλλο», είπε.

Κλείνοντας, η κ. Δημητρίου, είπε ότι, όπως το έχει αποδείξει το διάστημα που είναι και στην Προεδρία της Βουλής, αλλά και ως Βουλεύτρια, και εκλεγμένη αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, «όχι μόνο ανεξάρτητη και υπεύθυνη είμαι, αλλά εκεί και όπου πρέπει, έγκαιρα, και όχι εκ των υστέρων, και την άποψη μου λέω και ευθύνη αναλαμβάνω».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top