Σοβαρός τραυματισμός 26χρονου – Δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας

Σοβαρός τραυματισμός 26χρονου – Δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας

Στο νοσοκομείο Λεμεσού με σοβαρά τραύματα από μαχαίρι νοσηλεύεται 26χρονος. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις εννέα χθες (26/2) βράδυ στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο 26χρονος φοιτητής, στο κέντρο της Λεμεσού. Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα βρισκόταν στο χώρο με ομοεθνείς του όταν για άγνωστη ακόμη αιτία δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο πιθανόν μαχαίρι. Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν εγκαταλείποντας τον αιμόφυρτο.

Τις φωνές του για βοήθεια άκουσε πολίτης ο οποίος τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Όπως διαπιστώθηκε ο 26χρονος φέρει δύο τραύματα στην κοιλιά και την πλάτη. Εισήχθη στο χειρουργείο με τους θεράποντες γιατρούς να αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του αν και σταθερή παραμένει σοβαρή.

Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού, μέλη του οποίου μετέβησαν στη σκηνή για έρευνες και ανακρίσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE