Σοβαρός τραυματισμός 26χρονου – Δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας

Σοβαρός τραυματισμός 26χρονου – Δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας

Στο νοσοκομείο Λεμεσού με σοβαρά τραύματα από μαχαίρι νοσηλεύεται 26χρονος. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις εννέα χθες (26/2) βράδυ στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο 26χρονος φοιτητής, στο κέντρο της Λεμεσού. Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα βρισκόταν στο χώρο με ομοεθνείς του όταν για άγνωστη ακόμη αιτία δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο πιθανόν μαχαίρι. Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν εγκαταλείποντας τον αιμόφυρτο.

Τις φωνές του για βοήθεια άκουσε πολίτης ο οποίος τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Όπως διαπιστώθηκε ο 26χρονος φέρει δύο τραύματα στην κοιλιά και την πλάτη. Εισήχθη στο χειρουργείο με τους θεράποντες γιατρούς να αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του αν και σταθερή παραμένει σοβαρή.

Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού, μέλη του οποίου μετέβησαν στη σκηνή για έρευνες και ανακρίσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη, παρά τις πολυήμερες συζητήσεις, τα σενάρια και τις πληροφορίες που τον συνόδευαν, κινήθηκε τελικά σε πιο περιορισμένη κλίμακα από αυτή που αρκετοί ανέμεναν.

BEST OF TOTHEMAONLINE