Maestro: Ξεκινούν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν – Δείτε εικόνα

Maestro: Ξεκινούν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν – Δείτε εικόνα

Μια από τις σειρές που αγαπήθηκε εξαιρετικά πολύ την τηλεοπτική αυτή σεζόν ήταν αναντίρρητα Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του MEGA και μάλιστα θα έχει και δεύτερη σεζόν.

«Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου» είχε πει αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τον δεύτερο κύκλο του Marestro.

Διαβάστε περισσότερα στο LifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE