Maestro: Ξεκινούν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν – Δείτε εικόνα

Maestro: Ξεκινούν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν – Δείτε εικόνα

Μια από τις σειρές που αγαπήθηκε εξαιρετικά πολύ την τηλεοπτική αυτή σεζόν ήταν αναντίρρητα Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του MEGA και μάλιστα θα έχει και δεύτερη σεζόν.

«Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου» είχε πει αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τον δεύτερο κύκλο του Marestro.

Διαβάστε περισσότερα στο LifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.