Maestro: Ξεκινούν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν – Δείτε εικόνα

Maestro: Ξεκινούν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν – Δείτε εικόνα

Μια από τις σειρές που αγαπήθηκε εξαιρετικά πολύ την τηλεοπτική αυτή σεζόν ήταν αναντίρρητα Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του MEGA και μάλιστα θα έχει και δεύτερη σεζόν.

«Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου» είχε πει αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τον δεύτερο κύκλο του Marestro.

Διαβάστε περισσότερα στο LifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE