Τζούλια Νόβα: «Μια φορά ένιωσα κι εγώ σαν τη σέξι Barbie»

Τζούλια Νόβα: «Μια φορά ένιωσα κι εγώ σαν τη σέξι Barbie»

Η Τζούλια Νόβα συμμετέχει στη νέα σεζόν του ψυχαγωγικού σόου «Just the 2 of Us» και με αφορμή τον τελευταίο διαγωνισμό, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, κάποιες φωτογραφίες.

Φορώντας ένα ροζ φουστάνι, η Τζούλια Νόβα πόζαρε μπροστά στον φακό, συνοδεύοντας τις εικόνες με τη λεζάντα: «Μια φορά ένιωσα και εγώ σαν την Μπάρμπι. Σέξι Μπάρμπι»

Δείτε τις φωτογραφίες


Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE