Τζούλια Νόβα: «Μια φορά ένιωσα κι εγώ σαν τη σέξι Barbie»

Τζούλια Νόβα: «Μια φορά ένιωσα κι εγώ σαν τη σέξι Barbie»

Η Τζούλια Νόβα συμμετέχει στη νέα σεζόν του ψυχαγωγικού σόου «Just the 2 of Us» και με αφορμή τον τελευταίο διαγωνισμό, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, κάποιες φωτογραφίες.

Φορώντας ένα ροζ φουστάνι, η Τζούλια Νόβα πόζαρε μπροστά στον φακό, συνοδεύοντας τις εικόνες με τη λεζάντα: «Μια φορά ένιωσα και εγώ σαν την Μπάρμπι. Σέξι Μπάρμπι»

Δείτε τις φωτογραφίες


Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE