Τζούλια Νόβα: «Μια φορά ένιωσα κι εγώ σαν τη σέξι Barbie»

Τζούλια Νόβα: «Μια φορά ένιωσα κι εγώ σαν τη σέξι Barbie»

Η Τζούλια Νόβα συμμετέχει στη νέα σεζόν του ψυχαγωγικού σόου «Just the 2 of Us» και με αφορμή τον τελευταίο διαγωνισμό, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, κάποιες φωτογραφίες.

Φορώντας ένα ροζ φουστάνι, η Τζούλια Νόβα πόζαρε μπροστά στον φακό, συνοδεύοντας τις εικόνες με τη λεζάντα: «Μια φορά ένιωσα και εγώ σαν την Μπάρμπι. Σέξι Μπάρμπι»

Δείτε τις φωτογραφίες


Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE