Πήγαν να βρουν τον 41χρονο για να λύσουν τις διαφορές τους - Έτσι έγινε το άγριο φονικό - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος
Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, με θύμα 41χρονο, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ έγραψε «θερμά συγχαρητήρια στα στελέχη της νέας διακυβέρνησης, ευρείας κοινωνικής αποδοχής».
Θερμά συγχαρητήρια στα στελέχη της νέας διακυβέρνησης, ευρείας κοινωνικής αποδοχής, υπό τον Νίκο Χριστοδουλίδη, την οποία το Δημοκρατικό Κόμμα κι εγώ προσωπικώς θα στηρίξουμε, εντός και εκτός Βουλής.
— Νικόλας Παπαδόπουλος (@NicholasPapadop) February 27, 2023
Με τη σειρά του, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ, σε ανάρτησή του ανέφερε «Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δημιουργικοί και υποστηρικτικοί στην υλοποίηση του προγράμματος της κυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη».
Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της κυβέρνησης.
— Marios Karoyian (@MariosKaroyian) February 28, 2023
Οι πολίτες αναμένουν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις προσδοκίες τους.
Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δημιουργικοί και υποστηρικτικοί στην υλοποίηση του προγράμματος της κυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




