Δέσποινα Βανδή: Τραγούδησε «θέλω κοντά σου να μείνω» παρέα με γνωστό ηθοποιό και έγιναν viral - Δείτε βίντεο

Δέσποινα Βανδή: Τραγούδησε «θέλω κοντά σου να μείνω» παρέα με γνωστό ηθοποιό και έγιναν viral - Δείτε βίντεο

Μαζί πέρασαν την Καθαρά Δευτέρα η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σε ταβέρνα στο κέντρο της Αθήνας.

Η φιλία ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον ηθοποιό είναι γνωστή, μιας και έχουν περάσει αρκετές γιορτές μαζί. Στα stories που ανέβασε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο Instagram, φαίνεται πως οι δυο τους διασκέδασαν το βράδυ της Δευτέρας, με τραγούδια και χορούς.

Μαζί τους ήταν, μεταξύ άλλων και η Μαρία Μπακοδήμου, που τους απαθανάτισε σε βίντεο, το οποίο αναδημοσίευσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπολος στο προφίλ του.

Αφού ολοκλήρωσαν το γεύμα τους, έπιασαν τα μικρόφωνα και άρχισαν να τραγουδούν μερικά παλιά κομμάτια. Μεταξύ αυτών, το «Τα ματόκλαδά σου λάμπουν». Τέλος, οι δυο τους ξέσπασαν σε γέλια με την προσπάθεια του ηθοποιού να τραγουδήσει καλά.

Δείτε βίντεο

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE