Έδωσαν διαβεβαίωση και «σηκώνουν» μανίκια οι νέοι Υπουργοί - Παρέλαβαν τα Υπουργεία

Έδωσαν διαβεβαίωση και «σηκώνουν» μανίκια οι νέοι Υπουργοί - Παρέλαβαν τα Υπουργεία

Τη νενομισμένη διαβεβαίωσή τους ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσαν σήμερα Τετάρτη (1/3) οι νέου Υπουργοί και άλλοι αξιωματούχοι που θα διορίσει.

Αμέσως μετά τη διαβεβαίωση των νέων Υπουργών, ξεκίνησε το πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι τελετές παράδοσης/παραλαβής των Υπουργών, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καθοριστεί.

Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι νέοι Υπουργοί έδωσαν την εξής διαβεβαίωση: «Διαβεβαιώ επισήμως πίστη και σεβασμό στο Σύνταγμα και στους Νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας και στη διατήρηση της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της, καθώς και ακεραία την επιτέλεση των καθηκόντων που μου ανατίθενται ως Υπουργού».

Δείτε λεπτό προς λεπτό όλη την διαδικασία:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίνουν διαβεβαίωση και «σηκώνουν» μανίκια οι νέοι Υπουργοί – Το πρόγραμμα και το τελετουργικό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Την απόφαση όπως οι αρμόδιες Υπηρεσίες με ευθύνη τη διαχείριση κρίσεων υπαχθούν στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Εσωτερικών και Πολιτικής Προστασίας, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE