Παραιτήθηκε από τη «ΔΗΜΗΤΡΑ» ο Βαφεάδης για να αναλάβει το Υπουργείο Μεταφορών

Παραιτήθηκε από τη «ΔΗΜΗΤΡΑ» ο Βαφεάδης για να αναλάβει το Υπουργείο Μεταφορών

Την παραίτηση του από τη θέση του Διοικητικού Συμβούλου της εταιρείας «Demetra Holdings Plc», υπέβαλε την Τρίτη (28/2) ο νέος Υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης, ένα μόλις 24ωρο πριν την Υπουργοποίησή του.

Αυτό ανακοίνωσε μέσω ΧΑΚ, η ίδια η εταιρεία, η οποία, παράλληλα, εκφράζει τις ευχαριστίες της στον κ. Βαφεάδη.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η Demetra Holdings Plc (η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι την 28η Φεβρουαρόυ 2023 και με άμεση ισχύ, ο κ. Αλέξης Βαφεάδης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του ως διοικητικός σύμβουλος της Εταιρείας λόγω υπουργοποίησης.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της Εταιρείας εκφράζουν προς τον κ. Βαφεάδη τις θερμές τους ευχαριστίες για την άψογη και αγαστή συνεργασία, καθώς επίσης και για την ουσιαστική του συμβολή στην επιτυχή πορεία της Εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.