Σε επικοινωνία με τις οικογένειες των δύο αγνοούμενων Κυπρίων ο νέος ΥΠΕΞ - Η ανακοίνωση της Προεδρίας

Σε επικοινωνία με τις οικογένειες των δύο αγνοούμενων Κυπρίων ο νέος ΥΠΕΞ - Η ανακοίνωση της Προεδρίας

Η Κυπριακή Κυβέρνηση έχει ενημερωθεί ότι ανάμεσα στους αγνοούμενους του τραγικού δυστυχήματος συγκαταλέγονται και δύο Κύπριοι πολίτες, η ταυτότητα και η τύχη των οποίων δεν έχει ακόμη διακριβωθεί, αναφέρει ανακοίνωση της Προεδρίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, με εντολές του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνος Κόμπος βρίσκεται σε επικοινωνία με τις οικογένειες των δύο αγνοούμενων Κυπρίων, στη διάθεση των οποίων έθεσε τις Υπηρεσίες του κράτους, αλλά και τη Διπλωματική Αποστολή της Δημοκρατίας στην Αθήνα, για να τους παράσχουν βοήθεια με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστούν, καθώς και για συνδρομή σε σχέση με τη μετάβαση τους στην Ελλάδα.

Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις εδώ

Για τη διαχείριση του περιστατικού, η Κυπριακή Δημοκρατία είναι από την πρώτη στιγμή σε επαφή με τις ελληνικές Αρχές.

Για το τραγικό περιστατικό, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης έδωσε οδηγίες όπως οι σημαίες της Δημοκρατίας κυματίζουν μεσίστιες σε όλα τα κυβερνητικά κτήρια και στο Προεδρικό Μέγαρο, εις ένδειξη βαρύτατου πένθους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE