Άκουσαν την ποινή τους για διαρρήξεις και κλοπές στην επαρχία Αμμοχώστου

Άκουσαν την ποινή τους για διαρρήξεις και κλοπές στην επαρχία Αμμοχώστου

Ποινές φυλάκισης 30 και 12 μηνών, επέβαλε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, σε δύο πρόσωπα, τα οποία κρίθηκαν ένοχα για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, ενώ ποινή φυλάκισης δυόμιση χρόνων, επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο και σε τρίτο πρόσωπο, που κρίθηκε ένοχο επίσης μετά από εκδίκαση υπόθεσης διάρρηξης και κλοπής.

Η 30μηνη φυλάκιση, επιβλήθηκε σε 31χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της διάρρηξης κατοικίας, της κλοπής και της πρόκλησης κακόβουλης βλάβης. Τα εν λόγω αδικήματα διαπράχθηκαν στην επαρχία Αμμοχώστου, μεταξύ των ημερομηνιών 12 Φεβρουαρίου και 27 Απριλίου 2022.

Η ποινή φυλάκισης των 12 μηνών, επιβλήθηκε σε 29χρονο. Ο 29χρονος κρίθηκε ένοχος για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της διάρρηξης κατοικίας και της κλοπής, που διαπράχθηκαν μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου 2022, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Τέλος, η ποινή φυλάκισης διάρκειας δυόμισι ετών, επιβλήθηκε σε 30χρονη, η οποία κρίθηκε ένοχη για τα αδικήματα διάρρηξης κατοικίας και της κλοπής, που διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου, 2019, επίσης στην επαρχία Αμμοχώστου.

Την διερεύνηση των πιο πάνω υποθέσεων είχε αναλάβει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE