Δίνει δείγμα DNA η οικογένεια του ενός από τους δύο Κύπριους που αγνοούνται

Δίνει δείγμα DNA η οικογένεια του ενός από τους δύο Κύπριους που αγνοούνται

Δείγμα DNA έδωσε η οικογένεια του ενός από τους δύο Κύπριους πολίτες, που αγνοούνται μετά από το τραγικό δυστύχημα με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, η πρώτη οικογένεια έφτασε νωρίς το απόγευμα στη Λάρισα και έχει ήδη δώσει δείγμα DNA, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσει και η οικογένεια του δεύτερου αγνοούμενου.

Στην πόλη της Λάρισας βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα Κυριάκος Κενεβέζος, προκειμένου να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζονται οι οικογένειες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE