Δίνει δείγμα DNA η οικογένεια του ενός από τους δύο Κύπριους που αγνοούνται

Δίνει δείγμα DNA η οικογένεια του ενός από τους δύο Κύπριους που αγνοούνται

Δείγμα DNA έδωσε η οικογένεια του ενός από τους δύο Κύπριους πολίτες, που αγνοούνται μετά από το τραγικό δυστύχημα με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, η πρώτη οικογένεια έφτασε νωρίς το απόγευμα στη Λάρισα και έχει ήδη δώσει δείγμα DNA, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσει και η οικογένεια του δεύτερου αγνοούμενου.

Στην πόλη της Λάρισας βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα Κυριάκος Κενεβέζος, προκειμένου να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζονται οι οικογένειες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE