Οχήματα «τυλίχθηκαν» στις φλόγες - Εκκενώθηκε ο πρώτος όροφος πολυκατοικίας - Εκτεταμένες ζημιές

Οχήματα «τυλίχθηκαν» στις φλόγες - Εκκενώθηκε ο πρώτος όροφος πολυκατοικίας - Εκτεταμένες ζημιές

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία τα ξημερώματα για πυρκαγιά σε τρία οχήματα στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, η ώρα 01:41, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε τρία οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ισόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην περιοχή Αγίου Ιωάννη στην επαρχία Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 2 πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 01:54.

Έγινε προληπτική εκκένωση των διαμερισμάτων του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τα μέλη της Αστυνομίας.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, εκτεταμένες ζημιές έπαθαν και τα τρία οχήματα, καθώς και η βαφή του χώρου στάθμευσης του κτηρίου.

Η σκηνή φρουρείται από την Αστυνομία και τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται το κοίτασμα «Κρόνος», με στόχο να σταλούν οι πρώτες ποσότητες κυπριακού φυσικού αερίου στην Ευρώπη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι οι σχετικές εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου, όταν θα μεταβεί και στην Αίγυπτο μετά από πρόσκληση του Προέδρου της χώρας για να συμμετάσχει στο Ενεργειακό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο.