ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δίνουν και παίρνουν οι καταγγελίες για διαρρήξεις και κλοπές - Χειροπέδες σε 7 πρόσωπα

Δίνουν και παίρνουν οι καταγγελίες για διαρρήξεις και κλοπές - Χειροπέδες σε 7 πρόσωπα

Τριάντα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για ύποπτο αυτοκίνητο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας σε περιοχή της Αγλαντζιάς. 

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν το εν λόγω αυτοκίνητο να εξέρχεται από χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας και το ανέκοψαν για έλεγχο.

Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν 28χρονος, με συνοδηγό 37χρονο.

Σε έρευνες που ακολούθησαν, εντός του οχήματος ανευρέθηκαν διάφορα εργαλεία όπως (φορτιστής μπαταρίας, ασύρματο εργαλείο κοπής σιδήρων, κατσαβίδια, κλειδιά, κά).

Και οι δύο συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Κλοπή και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς (επαρχία Λευκωσίας)

Μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, προχώρησαν  χθες στη σύλληψη δύο αντρών ηλικίας 33 και 47 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 27 Φεβρουαρίου 2023, από διευθυντή υπεραγοράς στη Λευκωσία, σύμφωνα με τον οποίο άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο σύστημα κλιματισμού της υπεραγοράς και έκλεψαν αριθμό εξαρτημάτων από τις κλιματιστικές μονάδες.

Οι ζημιές που προκληθήκαν και η κλοπιμαία περιουσία, ξεπερνούν σύμφωνα με την εκτίμηση των υπευθύνων της υπεραγοράς τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον των πιο πάνω προσώπων, τα οποία συνελήφθησαν χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Διαρρήξεις κτιρίων και κλοπές – σύλληψη (επαρχία Λάρνακας)

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου, προχώρησαν χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη άντρα ηλικίας 39 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης τριών υποθέσεων διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 12-13/02/2023 στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 39χρονου, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Διάρρηξη κατοικίας και κλοπή (επαρχία Πάφου)

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου, προχώρησαν  χθες στη σύλληψη άντρα ηλικίας 27 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης δύο υποθέσεων διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών.

Οι δύο υποθέσεις διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 19-21/02/2023, στην επαρχία Πάφου, όπου κλάπηκαν από οικίες κοσμήματα και τηλεοράσεις. 

Κατά τη διερεύνηση των υποθέσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών – Κατοχή περιουσίας – Πλαστογραφία – Συλλήψεις

Μέλη της Αστυνομίας (Τροχαία Πάφου), ανέκοψαν χθες βράδυ για έλεγχο σε περιοχή της Πάφου, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες, ηλικίας 25 και 27 ετών.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του αυτοκινήτου ανευρέθηκε ένα τεμάχιο χαρτιού, το οποίο περιείχε πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβη βάρους 2,3 γραμμαρίων περίπου, με αποτέλεσμα τα δύο πιο πάνω πρόσωπα να συλληφθούν για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 25χρονο οδηγό του οχήματος, ανευρέθηκε μικρή ποσότητα κάνναβης, καθώς επίσης τρία κινητά τηλέφωνα, πέντε τραπεζικές κάρτες (με δικαιούχους άλλα πρόσωπα) και χρηματικό ποσό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για τα αυτόφωρα αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών και της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Στην κατοχή του 27χρονου, εντοπίστηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Στον αποθηκευτικό χώρο του αυτοκινήτου, ανευρέθηκαν επίσης μια κονσόλα παιχνιδιών, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, επτά καινούρια ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών και ένα διαβατήριο.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι ο 25χρονος οδηγός παρουσίασε άλλα στοιχεία από τα πραγματικά του, ενώ για τον 27χρονο διαπιστώθηκε, ότι διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το ΤΑΕ, η ΥΚΑΝ και Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top