LIFESTYLE

Τζάστιν Μπίμπερ: Η ανάρτηση για τα γενέθλιά του διαψεύδει όσους μιλούν για κρίση στον γάμο του

Τζάστιν Μπίμπερ: Η ανάρτηση για τα γενέθλιά του διαψεύδει όσους μιλούν για κρίση στον γάμο του

Ο Τζάστιν Μπίμπερ έγινε 29 ετών και η ανάρτηση της πολυσυζητημένης συζύγου του, ήρθε να δώσει τέλος στις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να περνά κρίση στη σχέση του.

Λίγες μέρες μετά το viral βίντεο που έδειχνε το μοντέλο να κοιτάζει επίμονα έναν άνδρα ενώ δίπλα της ήταν ο τραγουδιστής, η Χέιλι Μπίμπερ έκανε μία ανάρτηση με τρυφερές φωτογραφίες της με τον ποπ σταρ.

Στα στιγμιότυπα, οι δυο τους ανταλλάσσουν φιλιά και αγκαλιές και στο μήνυμα της λεζάντας, η Χέιλι Μπίμπερ γράφει:

«Το 29 δεν ήταν ποτέ τόσο ωραίο. Χαρούμενα Γενέθλια στην καλύτερή σου φίλη! Οι λέξεις δεν θα μπορούσαν να συνοψίσουν όλα όσα είσαι. Οπότε, σε περισσότερη χαρά, περισσότερα ταξίδια, νόστιμο φαγητό, περιπέτειες, περισσότερη ειρήνη, διασκέδαση και πάνω απ' όλα περισσότερη αγάπη».

 

Το βίντεο με την ένταση ανάμεσα στη Μπίμπερ και έναν άλλο άνδρα

Το βίντεο που κυκλοφόρησε περισσότερο στο ΤikTok δείχνει τη Χέιλι και έναν (άγνωστο στο ευρύ κοινό) άνδρα σε μια περίεργη ένταση μεταξύ τους. Αξιοσημείωτο είναι πως όλα αυτά συμβαίνουν μπροστά στα μάτια του Μπίμπερ.

Η παρέα των τριών βρίσκεται σε κλαμπ στο Λονδίνο και διασκεδάζει. Το διάσημο μοντέλο που κρατάει ένα ποτό στο χέρι βρίσκεται ανάμεσα στους δυο άνδρες. Ανάμεσα στη Χέιλι και τον άγνωστο άνδρα διακρίνεται μια έντονη αμηχανία και νευρικότητα. Και οι δυο χτυπούν με τα χέρια τους την μπάρα που βρίσκεται μπροστά τους.

Πολλοί άρχισαν να σχολιάζουν ότι ανάμεσα στην Χέιλι και τον άνδρα υπάρχει ερωτική ένταση μπροστά στα μάτια του Μπίμπερ ο οποίος είναι στον… κόσμο του και δεν δείχνει να ενοχλείται.
Τα δε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για τα πρώτα «σύννεφα» στον γάμο τους πήραν «φωτιά».

Όσο για την ταυτότητα του ανδρός οι απόψεις διίστανται καθώς κάποιοι λένε πως είναι ο σωματόφυλακάς της ενώ κάποιοι άλλοι λένε πως είναι ο Luiz Mattos, ο αντιπρόεδρος της IMG και μάνατζερ της Τζίτζι Χαντίντ.

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top