Με τον Έλληνα Πρέσβη η πρώτη συνάντηση του νέου ΥΠΕΞ

Με τον Έλληνα Πρέσβη η πρώτη συνάντηση του νέου ΥΠΕΞ

Με τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο είχε την πρώτη του συνάντηση μετά την ανάληψη των καθηκόντων του την Τετάρτη ο νέος Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος.

 

Σύμφωνα με ανάρτηση στον λογαριασμό του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, ο κ. Κόμπος συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Ελλάδας Ιωάννη Παπαμελετίου, προς τον οποίο εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ενώ ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων για θέματα της εθνικής, ευρωπαϊκής και περιφερειακής ατζέντας των δύο χωρών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE