Θλίψη στην Πυροσβεστική – Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Λουκαΐδης

Θλίψη στην Πυροσβεστική – Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Λουκαΐδης

Στα μαύρα βυθίστηκε η οικογένεια του Δημήτρη Λουκαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα (2/3).

«Η Πυροσβεστική Υπηρεσία πενθεί και εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια του αγαπητού συναδέλφου Α/Π 1316 Δημήτρη Λουκαΐδη κάτοικου Καϊμακλίου Επαρχίας Λευκωσίας, ο οποίος έχασε τη ζωή του από την επάρατη νόσο σήμερα 2 Μαρτίου 2023.

Η κηδεία θα τελεστεί μεθαύριο Σάββατο 4 Μαρτίου και ώρα 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυδώρου στο Καϊμακλί, με τιμές εν ενεργεία Πυροσβέστη.

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο Βόρειου Πόλου στο Καϊμακλί.

Παρακαλείται αντί στεφάνων γίνουν εισφορές για την οικογένεια του εκλιπόντα», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ανδρέας Κεττής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE