Θλίψη στην Πυροσβεστική – Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Λουκαΐδης

Θλίψη στην Πυροσβεστική – Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Λουκαΐδης

Στα μαύρα βυθίστηκε η οικογένεια του Δημήτρη Λουκαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα (2/3).

«Η Πυροσβεστική Υπηρεσία πενθεί και εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια του αγαπητού συναδέλφου Α/Π 1316 Δημήτρη Λουκαΐδη κάτοικου Καϊμακλίου Επαρχίας Λευκωσίας, ο οποίος έχασε τη ζωή του από την επάρατη νόσο σήμερα 2 Μαρτίου 2023.

Η κηδεία θα τελεστεί μεθαύριο Σάββατο 4 Μαρτίου και ώρα 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυδώρου στο Καϊμακλί, με τιμές εν ενεργεία Πυροσβέστη.

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο Βόρειου Πόλου στο Καϊμακλί.

Παρακαλείται αντί στεφάνων γίνουν εισφορές για την οικογένεια του εκλιπόντα», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ανδρέας Κεττής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πική: Το διπλωματικό παράθυρο για το Κυπριακό πρέπει να αξιοποιηθεί

Πική: Το διπλωματικό παράθυρο για το Κυπριακό πρέπει να αξιοποιηθεί

Η Κυπριακή Δημοκρατία στηρίζει την ενισχυμένη προσπάθεια του ΓΓ των ΗΕ, επενδύει στο αυξημένο ενδιαφέρον της ΕΕ και θεωρεί σημαντικό τον διορισμό του ειδικού εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Κυπριακό, δήλωσε η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Ειρήνη Πική, σημειώνοντας παράλληλα ότι το υφιστάμενο διπλωματικό παράθυρο πρέπει να αξιοποιηθεί με ενότητα, σοβαρότητα και εθνική αυτοπεποίθηση.