Θλίψη στην Πυροσβεστική – Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Λουκαΐδης

Θλίψη στην Πυροσβεστική – Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Λουκαΐδης

Στα μαύρα βυθίστηκε η οικογένεια του Δημήτρη Λουκαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα (2/3).

«Η Πυροσβεστική Υπηρεσία πενθεί και εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια του αγαπητού συναδέλφου Α/Π 1316 Δημήτρη Λουκαΐδη κάτοικου Καϊμακλίου Επαρχίας Λευκωσίας, ο οποίος έχασε τη ζωή του από την επάρατη νόσο σήμερα 2 Μαρτίου 2023.

Η κηδεία θα τελεστεί μεθαύριο Σάββατο 4 Μαρτίου και ώρα 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυδώρου στο Καϊμακλί, με τιμές εν ενεργεία Πυροσβέστη.

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο Βόρειου Πόλου στο Καϊμακλί.

Παρακαλείται αντί στεφάνων γίνουν εισφορές για την οικογένεια του εκλιπόντα», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ανδρέας Κεττής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Τη 46χρονη φέρεται να τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE