Θλίψη στην Πυροσβεστική – Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Λουκαΐδης

Θλίψη στην Πυροσβεστική – Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Λουκαΐδης

Στα μαύρα βυθίστηκε η οικογένεια του Δημήτρη Λουκαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα (2/3).

«Η Πυροσβεστική Υπηρεσία πενθεί και εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια του αγαπητού συναδέλφου Α/Π 1316 Δημήτρη Λουκαΐδη κάτοικου Καϊμακλίου Επαρχίας Λευκωσίας, ο οποίος έχασε τη ζωή του από την επάρατη νόσο σήμερα 2 Μαρτίου 2023.

Η κηδεία θα τελεστεί μεθαύριο Σάββατο 4 Μαρτίου και ώρα 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυδώρου στο Καϊμακλί, με τιμές εν ενεργεία Πυροσβέστη.

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο Βόρειου Πόλου στο Καϊμακλί.

Παρακαλείται αντί στεφάνων γίνουν εισφορές για την οικογένεια του εκλιπόντα», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ανδρέας Κεττής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE