Συλλυπητήρια Μπάιντεν για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Λάρισα - «Γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες»

Συλλυπητήρια Μπάιντεν για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Λάρισα - «Γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, με μήνυμα του στο twitter εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην Ελλάδα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Λάρισα.

Ειδικότερα ο Τζο Μπάιντεν αναφέρει στο μήνυμά του: «Εκ μέρους του αμερικανικού λαού, η Τζιλ και εγώ στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα. Ευχόμαστε στους τραυματίες γρήγορη και πλήρη ανάρρωση».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE