Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Άγιο Νικόλαο - Κατέκαψε πέντε δεκάρια άγριας βλάστησης

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Άγιο Νικόλαο - Κατέκαψε πέντε δεκάρια άγριας βλάστησης

Υπό έλεγχο τέθηκε αφού κατέκαψε πέντε δεκάρια άγριας βλάστησης πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε χθες βράδυ σε χαμηλή άγρια βλάστηση σε πλαγιά λόφου στο χωριό Άγιος Νικόλαος Πάφου, κοντά στο Πραιτώρι. 

Σύμφωνα με ανάρτηση του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή στο Twitter για την κατάσβεση της πυρκαγιάς η οποία εκδηλώθηκε γύρω στις 20:30 ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από Πάφο και  από τον  σταθμό υπαίθρου Πάχνας.

Ακολούθως οι δυνάμεις πυρόσβεσης ενισχύθηκαν με δυνάμεις και με τρία πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών.

Όπως αναφέρει ο κ. Κεττής η φωτιά σύντομα τέθηκε υπό έλεγχο.

Προσθέτει επίσης πως η πυρκαγιά στον Άγιο Νικόλαο Πάφου αξιολογείται να είναι έκτασης 5 δεκαρίων περίπου σε χαμηλή άγρια βλάστηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE