Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Άγιο Νικόλαο - Κατέκαψε πέντε δεκάρια άγριας βλάστησης

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Άγιο Νικόλαο - Κατέκαψε πέντε δεκάρια άγριας βλάστησης

Υπό έλεγχο τέθηκε αφού κατέκαψε πέντε δεκάρια άγριας βλάστησης πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε χθες βράδυ σε χαμηλή άγρια βλάστηση σε πλαγιά λόφου στο χωριό Άγιος Νικόλαος Πάφου, κοντά στο Πραιτώρι. 

Σύμφωνα με ανάρτηση του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή στο Twitter για την κατάσβεση της πυρκαγιάς η οποία εκδηλώθηκε γύρω στις 20:30 ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από Πάφο και  από τον  σταθμό υπαίθρου Πάχνας.

Ακολούθως οι δυνάμεις πυρόσβεσης ενισχύθηκαν με δυνάμεις και με τρία πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών.

Όπως αναφέρει ο κ. Κεττής η φωτιά σύντομα τέθηκε υπό έλεγχο.

Προσθέτει επίσης πως η πυρκαγιά στον Άγιο Νικόλαο Πάφου αξιολογείται να είναι έκτασης 5 δεκαρίων περίπου σε χαμηλή άγρια βλάστηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στο Καζακστάν θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, στην οποία θα συνοδεύεται από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE