Χειροπέδες σε 29χρονο για κλοπή από όχημα - Έσπασε το παράθυρο και απέσπασε χρυσαφικά

Χειροπέδες σε 29χρονο για κλοπή από όχημα - Έσπασε το παράθυρο και απέσπασε χρυσαφικά

Στη σύλληψη 29χρονου για υπόθεση κλοπής από όχημα διερευνά η Αστυνομία Πάφου. 

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου καταγγέλθηκε από 26χρονη ότι είχε το όχημα  της σταθμευμένο σε παραλιακό ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο, όταν άγνωστο πρόσωπο που φέρεται να έσπασε το παράθυρο του αυτοκινήτου της απέσπασε απ’ αυτό τσάντες και χρυσαφικά, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Από τις εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον 29χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει την Αστυνομία με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών. Εναντίον του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ο 29χρονος, είπε ο κ. Ιωάννου, βρίσκεται ήδη υπό κράτηση στον αστυνομικό σταθμό Πάφου για άλλες υποθέσεις και θα ανακριθεί και για αυτή την υπόθεση. Η Αστυνομία συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση «στο κόκκινο» στη νεκρή ζώνη: Το χρονικό και πως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα - Βίντεο

Ένταση «στο κόκκινο» στη νεκρή ζώνη: Το χρονικό και πως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα - Βίντεο

Σκηνικό έντασης στήθηκε στην περιοχή παρά το Πέργαμος, με το ψευδοκράτος να αναπτύσσει στρατιωτικές δυνάμεις και να προχωρά σε κινήσεις που προκάλεσαν ανησυχία, με φόντο το ζήτημα του αφθώδους πυρετού και την άρνηση πρόσβασης των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών σε μονάδες Τουρκοκυπρίων.

BEST OF TOTHEMAONLINE