ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Τέμπη - Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις

Τραγωδία στα Τέμπη - Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις

Σε τριήμερο πένθος ρίχθηκε όλη η χώρα μέχρι και την κηδεία του Κυπριανού Παπαϊωάννου και της Αναστασίας Αδαμίδου. 

Οι σοροί των δύο Κυπρίων φοιτητών που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα θα μεταφερθούν αύριο Κυριακή (05/03), στην Κύπρο, με την απογευματινή πτήση. 

Να σημειωθεί την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 στις 10:00 το πρωί θα τελεστεί η εξόδιος Ακολουθία του 23χρονου Κυπριανού Παπαϊωάννου, από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου.

Επίσης την ερχόμενη Δευτέρα (06/03), στις 14:00 το μεσημέρι, λίγη ώρα μετά το τελευταίο αντίο στον Κυπριανό, θα τελεστεί η κηδεία της άτυχης Αναστασίας Αδαμίδου.

Ακόμα μια νέα κοπέλα Κυπριακής καταγωγής περιλαμβάνεται στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων του φοβερού σιδηροδρομικού δυστυχήματος, πρόκειται για την 24xρονη Δήμητρα Καπετάνιου η οποία βρισκόταν στο πρώτο βαγόνι του τρένου.

Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις για το τραγικό δυστύχημα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top