Πάρτι σε γνωστό στέκι της Λευκωσίας οι πρωταθλητές της Ομόνοιας - Παρέα με το 7ο - Φωτογραφίες

Πάρτι σε γνωστό στέκι της Λευκωσίας οι πρωταθλητές της Ομόνοιας - Παρέα με το 7ο - Φωτογραφίες

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Ομόνοιας έκανε... πάρτι στον ψεσινό δεύτερο τελικό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, κέρδισε άνετα με 3-0 σετ και κατέκτησε το πρωτάθλημα με 4-0 νίκες!

Είναι το 7ο πρωτάθλημα στην ιστορία του "τριφυλλιού", το οποίο πανηγυρίστηκε δεόντως από τους παίκτες, οι οποίοι έγιναν ένα με τον πράσινο λαό που έδωσε βροντερό παρών στο "Τάσος Παπαδόπουλος Ελευθερία".

Μάλιστα, τα επινίκια συνεχίστηκαν και εκτός γήπεδου, με τους αήττητους πρωταθλητές να πηγαίνουν σε γνωστό στέκι της Λευκωσίας, όπου έγινε κι εκεί... χαμός, με το βαρύτιμο τρόπαιο να βρίσκεται σε περίοπτη θέση!

Δείτε φωτογραφίες στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εκλογές της ΕΔΕΚ στις 5 Σεπτεμβρίου, εξελίσσεται σε μια από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις των τελευταίων ετών για το Κίνημα. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν περιορίζονται πλέον στην καταγραφή των υποψηφιοτήτων και των συσχετισμών. Αποκαλύπτουν ένα βαθύτερο πρόβλημα πολιτικής και οργανωτικής φυσιογνωμίας, με την ενότητα του κόμματος, την αξιοπιστία του και την προοπτική του, να βρίσκονται στο επίκεντρο.