Τα έκλεβαν και τα πουλούσαν - Βρήκαν ηλεκτρικά εργαλεία και καταλύτες - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Τα έκλεβαν και τα πουλούσαν - Βρήκαν ηλεκτρικά εργαλεία και καταλύτες - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορούσε αγοραπωλησία κλοπιμαίας περιουσίας, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού ανέκοψαν γύρω στις 2.30 μ.μ. χθες για έλεγχο σε δρόμο της Λεμεσού, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα ηλικίας 41 και 18 ετών και οι δύο από την επαρχία Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του αυτοκινήτου διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, προβολείς, δεντροκοπτικές μηχανές, διάφορα άλλα εργαλεία και αντικείμενα καθώς και 3 καταλύτες αυτοκινήτων ενώ στην κατοχή του 41χρονου εντοπίστηκε χρηματικό ποσό.

Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις ενώ τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE