«Τσάκωσαν» Λευκωσιάτη στο οδόφραγμα της Πύλας - Xιλιάδες ευρώ το πρόστιμο

«Τσάκωσαν» Λευκωσιάτη στο οδόφραγμα της Πύλας - Xιλιάδες ευρώ το πρόστιμο

Νεαρό 20 ετών, από χωριό της Λευκωσίας, ανέκοψαν το πρωί του Σαββάτου (04/03), μέλη των ειδικών καθηκότνων Πύλας, ο οποίος πήγε να αγοράσει 4, περίπου, κιλά καπνό για ναργιλέ. 

Τα μέλη του τελωνείου προχώρησαν στην κατάσχεση των προιόντων από τον νεαρό, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο πάνω από 2000 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας. 
 
Να σημειωθεί ότι το πρόστιμο καταβάλλεται άμεσα, καθώς θα προχωρήσουν σε κατάσχεση του οχήματος του 20χρονου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE