Αλλαγή ώρας: Πότε γυρνάμε τους δείκτες του ρολογιού - «Χάνουμε» μία ώρα ύπνο

Αλλαγή ώρας: Πότε γυρνάμε τους δείκτες του ρολογιού - «Χάνουμε» μία ώρα ύπνο

Στις 26 Μαρτίου 2023 θα αλλάξει η ώρα και θα επιστέψουμε στη θερινή.

Συγκεκριμένα, μία ώρα μπροστά θα προχωρήσουν οι δείκτες του ρολογιού, στις 03:00 τα ξημερώματα με αποτέλεσμα να χάσουμε όλοι μια ώρα ύπνου.

Σημειώνεται πως το ζήτημα της κατάργησης της αλλαγής της ώρας έχει παγώσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι αλλαγές επρόκειτο να γίνουν έως το 2021, αλλά η συζήτηση για το ποιος ήταν υπεύθυνος έφτασε σε αδιέξοδο λίγο πριν «χτυπήσει» η πανδημία COVID-19.

Το Brexit περιέπλεξε επίσης το θέμα με την πιθανότητα να υπάρξουν διαφορετικές εποχές στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας και στη Βόρεια Ιρλανδία που διοικείται από τη Βρετανία.

Πηγή: ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE