Ελένη Φουρέιρα: Ξεκίνησε τις βόλτες με τον νεογέννητο γιο της! Φώτο

Ελένη Φουρέιρα: Ξεκίνησε τις βόλτες με τον νεογέννητο γιο της! Φώτο

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνουν η Ελένη Φουρέιρα και ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία από τις 7/2 που η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

 

Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής, η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της fans την πρώτη φωτογραφία με νεογέννητο γιο της που οι δυο τους έχουν εκμεταλλευτεί την ηλιόλουστη ημέρα και απολαμβάνουν την βόλτα τους.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο η Ελένη Φουρέιρα και ο γιο της που βρίσκεται στο καρότσι έχουν ξεκινήσει τους περιπάτους εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό και την φύση.

Η Ελένη Φουρέιρα λάμπει από ευτυχία ενώ δεν αφήνει λεπτό από τα μάτια της τον νεογέννητο πρίγκιπά της ο οποίο της «έχει κλέψει την καρδιά».

Δείτε την φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.