Ελένη Φουρέιρα: Ξεκίνησε τις βόλτες με τον νεογέννητο γιο της! Φώτο

Ελένη Φουρέιρα: Ξεκίνησε τις βόλτες με τον νεογέννητο γιο της! Φώτο

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνουν η Ελένη Φουρέιρα και ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία από τις 7/2 που η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

 

Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής, η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της fans την πρώτη φωτογραφία με νεογέννητο γιο της που οι δυο τους έχουν εκμεταλλευτεί την ηλιόλουστη ημέρα και απολαμβάνουν την βόλτα τους.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο η Ελένη Φουρέιρα και ο γιο της που βρίσκεται στο καρότσι έχουν ξεκινήσει τους περιπάτους εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό και την φύση.

Η Ελένη Φουρέιρα λάμπει από ευτυχία ενώ δεν αφήνει λεπτό από τα μάτια της τον νεογέννητο πρίγκιπά της ο οποίο της «έχει κλέψει την καρδιά».

Δείτε την φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE