Συνελήφθη νεαρός Κύπριος που επιχείρησε να κλέψει πέτρες και μάρμαρα από την Ακρόπολη για... σουβενίρ

Συνελήφθη νεαρός Κύπριος που επιχείρησε να κλέψει πέτρες και μάρμαρα από την Ακρόπολη για... σουβενίρ

Χειροπέδες σε έναν 26χρονο με καταγωγή από την Κυπρο που προσπάθησε να πάρει… ως σουβενιρ, πέτρες και κομμάτια μαρμάρου από την Ακρόπολη, πέρασαν αστυνομικοί του οικείου τμήματος.

Ο άνδρας έγινε αντιληπτός την ώρα που αφαιρούσε πέτρες και μάρμαρα, από την φύλακα του αρχαιολογικού χώρου στις 21:50 το βράδυ της Κυριακής (5/3).

Με μαχαίρι ο Κύπριος που επιχείρησε να κλέψει πέτρες και μάρμαρα από την Ακρόπολη.

Άμεσα ενημέρωσε τους αστυνομικούς που μετέβησαν στο σημείο και κατόπιν υπόδειξης του φύλακα τον συνέλαβαν.

Μάλιστα στην κατοχή του είχε και ένα μαχαίρι. Σε βάρος του ασκήθηκαν διώξεις για παράβαση του νόμου για προστασία αρχαιοτήτων αλλά και περι όπλων.

Πηγή: iefimerida.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπουργικό Χριστοδουλίδη: Η «πρώτη κορυφαία πολιτική πράξη» που εξελίχθηκε σε φιάσκο και οι διορισμοί που εκκρεμούν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE