Έβαλε τάξη ο Αντόνε, «έφτιαξε» και την νοοτροπία της ομάδας!

Έβαλε τάξη ο Αντόνε, «έφτιαξε» και την νοοτροπία της ομάδας!

Ήταν τυπικά φιλοξενούμενος ο Απόλλωνας στο χθεσινό Λεμεσιανό ντέρμπι, δεν είχε ούτε την στήριξη οπαδών του, επειδή κουβαλούσε τιμωρία από τον αθλητικό δικαστή.

Βρήκε όμως τον… δρόμο για να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα, από τότε που ανέλαβε τα τεχνικά γκέμια στο Κολόσσι ο Μπογκτάν Αντόνε. Οι κυανόλευκοι έκλεισαν την κανονική περίοδο στην 5η θέση, έσπασαν και το αήττητο των συμπολιτών τους στο «Άλφαμέγα» στο Κολόσσι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE