ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δίκη Al Jazeera: Ορίστηκε νέα ημερομηνία - Πότε θα ανακοινωθεί η απόφαση για την υπόθεση

Δίκη Al Jazeera: Ορίστηκε νέα ημερομηνία - Πότε θα ανακοινωθεί η απόφαση για την υπόθεση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας βρίσκονται για άλλη μια φορά οι τέσσερις κατηγορούμενοι που εμπλέκονταν στο βίντεο του Al Jazeera και σε κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών στο πλαίσιο του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος.

Υπενθυμίζεται πως στην προηγούμενη ακρόαση στις 22 Φεβρουαρίου, με κατηγορούμενους Δημήτρη Συλλούρη, Χριστάκη Τζιοβάνη και Αντώνη Αντωνίου δόθηκε αναβολή για τις 8 Μαρτίου, μετά από αίτημα της Κατηγορούσας Αρχής για να είναι παρόντες όλοι οι κατηγορούμενοι, μαζί δηλαδή και με τον Αντρέα Πιττάτιζη, σε σχέση με θέμα που προτίθεται να θέσει ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης που σχετίζεται με το χρονοδιάγραμμα των τεσσάρων μηνών μέχρι την λήξη της υφιστάμενης σύνθεσης του Κακουργιοδικείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος Αντρέας Πιττάτζης απάντησε με μη παραδοχή στις κατηγορίες σε προηγούμενη δικάσιμο και είχε ήδη οριστεί να οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστήριο για ακρόαση, στις 8 και 9 Μαρτίου του 2023.

Οι κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι με αδικήματα συνωμοσίας για καταδολίευση της Δημοκρατίας και επηρεασμό δημόσιου λειτουργού κατά παράβαση του Νόμου, που κυρώνει τη Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης, για την Ποινικοποίηση της Διαφθοράς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top