Αντιπροσωπεία της Βουλής στην Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης στο Μπαχρέϊν

Αντιπροσωπεία της Βουλής στην Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης στο Μπαχρέϊν

Αντιπροσωπεία της Βουλής αποτελούμενη από τους Άντρο Κυπριανού (επικεφαλής), Αλεξάνδρα Ατταλίδου, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου και  Μαρίνο Μουσιούττα, μεταβαίνει την Πέμπτη στη Μανάμα του Μπαχρέιν, για να συμμετάσχει στις εργασίες της 146ης Συνέλευσης της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης, οι οποίες θα διεξαχθούν μεταξύ 11 και 15 Μαρτίου.

Ανακοίνωση της Βουλής αναφέρει ότι κύριο θέμα της Διάσκεψης είναι η καταπολέμηση της μισαλλοδοξίας και η προώθηση της ειρηνικής συνύπαρξης και των κοινωνιών χωρίς αποκλεισμούς.

Άλλα βασικά θέματα που θα απασχολήσουν τη Διάσκεψη είναι οι νέοι κίνδυνοι που προκύπτουν για την παγκόσμια ασφάλεια από τις κυβερνοεπιθέσεις και το κυβερνοέγκλημα, ο ρόλος των κοινοβουλίων προς επίτευξη αρνητικού ισοζυγίου άνθρακα στα δάση, καθώς και στην αντιμετώπιση της εμπορίας παιδιών σε ορφανοτροφεία και η ενσωμάτωση της διάστασης του φύλου στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.  

Της Διάσκεψης θα προηγηθεί συνεδρία της Γεωπολιτικής Ομάδας «12+», στην οποία θα συμμετάσχουν οι κ. Κυπριανού, Μουσιούττας και η κ. Ατταλίδου.  

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE