ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ετοιμάστε τα κοντομάνικα – Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας – Πότε αναμένονται μεμονωμένες βροχές

Ετοιμάστε τα κοντομάνικα – Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας – Πότε αναμένονται μεμονωμένες βροχές

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σταδιακά από το Σάββατο αναμένεται χαμηλή πίεση.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, ωστόσο στο δυτικό μισό του νησιού αναμένεται κατά διαστήματα αυξημένη χαμηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες, στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά, πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά αρχικά παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο το πρωί ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παρατηρούνται αυξημένες, κυρίως χαμηλές, νεφώσεις. Αργότερα, νεφώσεις που θα αναπτυχθούν αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως σε περιοχές νοτιοανατολικά του Τροόδους, αλλά και στα ανατολικά του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα νότια νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά το απόγευμα αναμένεται να καταστεί κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι το Σάββατο και θα κυμανθεί κατά τόπους αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Κυριακή αναμένεται μικρή πτώση για να παραμείνει ωστόσο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνελήφθη ο 32χρονος οδηγός του οχήματος από το οποίο έπεσε ο 38χρονος - Εξακολουθεί να είναι σε κρίσιμη κατάσταση

Η «καυτή πατάτα» στα χέρια της νέας Υπ. Δικαιοσύνης – Το κενό στις Κεντρικές Φυλακές, η υπερπληρότητα & τα βραχιολάκια

Καταδίωξη που θυμίζει ταινία στη Λεμεσό - Συγκρούστηκαν με αστυνομικό όχημα και όταν ακινητοποιήθηκαν τράπηκαν σε φυγή

Δίκη Al Jazeera: Στις 26 Απριλίου ανακοινώνεται η απόφαση για τους τρεις - Σεπτέμβριο η ακρόαση του Πιττάτζιη

Άδειες κυκλοφορίας: Λίγες μέρες μείνανε για την ανανέωση - Μετά έρχεται... επιβάρυνση

Αυτοί είναι οι νέοι διορισμοί του Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι αποφάσεις του Υπουργικού

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top