Εξακολουθεί να καταζητείται 24χρονος σχετικά με υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων - Δείτε φωτογραφία

Εξακολουθεί να καταζητείται 24χρονος σχετικά με υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία καταζητεί τον SALIH MAVIDENIZ 24 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης κτηρίων και κλοπών, κλοπής οχημάτων, παράνομης κατοχής περιουσίας, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, κατοχής επιθετικού οργάνου κ.α.

Επίσης, εναντίον του 24χρονου εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, για μη παρουσίαση του, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, σε σχέση με ποινικές υποθέσεις εις βάρος του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057 ή τον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών στον αριθμό τηλεφώνου 25805656 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Δείτε φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Η Τουρκία κρατά το «κλειδί» για πρόοδο στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα για σφετερισμούς και υπόθεση «Κράτος Μαφία»

Λετυμπιώτης: Η Τουρκία κρατά το «κλειδί» για πρόοδο στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα για σφετερισμούς και υπόθεση «Κράτος Μαφία»

Τη θέση ότι η Τουρκία είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του Κυπριακού επανέλαβε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει πλέον τα κίνητρα που ενδιαφέρουν την Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE