Εξακολουθεί να καταζητείται 24χρονος σχετικά με υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων - Δείτε φωτογραφία

Εξακολουθεί να καταζητείται 24χρονος σχετικά με υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία καταζητεί τον SALIH MAVIDENIZ 24 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης κτηρίων και κλοπών, κλοπής οχημάτων, παράνομης κατοχής περιουσίας, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, κατοχής επιθετικού οργάνου κ.α.

Επίσης, εναντίον του 24χρονου εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, για μη παρουσίαση του, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, σε σχέση με ποινικές υποθέσεις εις βάρος του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057 ή τον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών στον αριθμό τηλεφώνου 25805656 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Δείτε φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς μια πεντακομματική Βουλή; - Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού και η πρόκληση για τα μικρότερα κόμματα

Προς μια πεντακομματική Βουλή; - Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού και η πρόκληση για τα μικρότερα κόμματα

Το πολιτικό τοπίο της Κύπρου μπαίνει σε μια περίοδο πρωτόγνωρης ρευστότητας. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις σκιαγραφούν μια έντονα πολυκομματική εικόνα, όπου τα μεγάλα κόμματα δείχνουν σημάδια κόπωσης, νέες πολιτικές κινήσεις διεκδικούν χώρο, και τα παραδοσιακά μικρότερα κόμματα αναμετρώνται με το ενδεχόμενο της πολιτικής τους συρρίκνωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE