Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Μαθαίνει στον γιο του… μπιλιάρδο από την κούνια - Φωτογραφία

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Μαθαίνει στον γιο του… μπιλιάρδο από την κούνια - Φωτογραφία

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βιώνει την απόλυτη ευτυχία τους τελευταίους μήνες, καθώς έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

Η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και οι δυο τους έχουν αφιερωθεί από τότε, στη φροντίδα του.

Ο γνωστός σεφ και η ηθοποιός επιλέγουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, ανά διαστήματα μοιράζονται στιγμές της καθημερινότητάς τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους, προσέχοντας ωστόσο πολύ σε ό,τι αφορά τον γιο τους.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί μια στιγμή με το κοινό του στο Instagram και να δείξει στους ακόλουθούς του πόσο απολαμβάνει τον ρόλο του ως πατέρας.


Συγκεκριμένα, δημοσίευσε σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το καρότσι όπου κάθεται ο γιος του, μέσα σε μια αίθουσα μπιλιάρδο. Πάνω σε αυτή έγραψε χιουμοριστικά: «Θα ξεκινήσουμε με τα βασικά».

Δείτε το στιγμιότυπο:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE