Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Μαθαίνει στον γιο του… μπιλιάρδο από την κούνια - Φωτογραφία

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Μαθαίνει στον γιο του… μπιλιάρδο από την κούνια - Φωτογραφία

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βιώνει την απόλυτη ευτυχία τους τελευταίους μήνες, καθώς έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

Η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και οι δυο τους έχουν αφιερωθεί από τότε, στη φροντίδα του.

Ο γνωστός σεφ και η ηθοποιός επιλέγουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, ανά διαστήματα μοιράζονται στιγμές της καθημερινότητάς τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους, προσέχοντας ωστόσο πολύ σε ό,τι αφορά τον γιο τους.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί μια στιγμή με το κοινό του στο Instagram και να δείξει στους ακόλουθούς του πόσο απολαμβάνει τον ρόλο του ως πατέρας.


Συγκεκριμένα, δημοσίευσε σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το καρότσι όπου κάθεται ο γιος του, μέσα σε μια αίθουσα μπιλιάρδο. Πάνω σε αυτή έγραψε χιουμοριστικά: «Θα ξεκινήσουμε με τα βασικά».

Δείτε το στιγμιότυπο:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE