Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Μαθαίνει στον γιο του… μπιλιάρδο από την κούνια - Φωτογραφία

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Μαθαίνει στον γιο του… μπιλιάρδο από την κούνια - Φωτογραφία

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βιώνει την απόλυτη ευτυχία τους τελευταίους μήνες, καθώς έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

Η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και οι δυο τους έχουν αφιερωθεί από τότε, στη φροντίδα του.

Ο γνωστός σεφ και η ηθοποιός επιλέγουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, ανά διαστήματα μοιράζονται στιγμές της καθημερινότητάς τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους, προσέχοντας ωστόσο πολύ σε ό,τι αφορά τον γιο τους.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί μια στιγμή με το κοινό του στο Instagram και να δείξει στους ακόλουθούς του πόσο απολαμβάνει τον ρόλο του ως πατέρας.


Συγκεκριμένα, δημοσίευσε σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το καρότσι όπου κάθεται ο γιος του, μέσα σε μια αίθουσα μπιλιάρδο. Πάνω σε αυτή έγραψε χιουμοριστικά: «Θα ξεκινήσουμε με τα βασικά».

Δείτε το στιγμιότυπο:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE